RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Onderzoek zaak-Everink: politieheli en -hond ingezet in Bilthoven

1/4
BILTHOVEN - In Bilthoven is de politie zaterdag bezig geweest met het onderzoek naar de dood van zakenman Koen Everink. Een politiehelikopter maakte zaterdag overzichtsfoto's maken van de omgeving en er werd gesproken met betrokkenen en bekenden van het slachtoffer. Een politiehond speurde de omgeving af.

Het onderzoek richt zich op wat zich in de woning heeft afgespeeld en alle scenario's staan open, meldt de politie. Vanwege onderzoek in het huis is de Hoflaan afgezet. Het onderzoek rondom het huis duurt waarschijnlijk nog tot na het weekend.


TIPS

Er zijn inmiddels meerdere tips binnengekomen, die de recherche verder onderzoekt. De oproep om informatie te delen blijft volgens de politie staan. Iedereen die de afgelopen tijd in de buurt iets verdachts heeft gezien, wordt gevraagd dit te delen met de recherche.

De 42-jarige Everink werd vrijdagmorgen dood gevonden in zijn huis aan de Hoflaan. Volgens de politie is hij omgekomen door een misdrijf. Er was 's ochtends nog iemand in huis, maar de politie wil niet kwijt wie. Vermoedelijk was dat de 6-jarige dochter van Everink.


BADR HARI

Everink was als ondernemer onder meer de oprichter van de reisorganisatie Eliza was Here. Hij kwam de afgelopen jaren veelal in het nieuws nadat hij mishandeld werd door kickbokser Badr Hari. Die kreeg daarvoor ook gevangenisstraf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht