RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

25 tips in Opsporing Verzocht over Everink

BILTHOVEN -

De aandacht voor de dood van zakenman Koen Everink in Opsporing Verzocht leverde dinsdagavond tijdens de uitzending vijfentwintig tips op. Over de inhoud ervan konden dinsdagavond nog geen mededelingen worden gedaan.

Everink is in de nacht van donderdag op vrijdag door messteken om het leven gebracht, meldde de politie dinsdag. De politie vond vrijdagochtend rond kwart voor negen zijn lichaam in zijn woning in Bilthoven. Het huis van Everink is uitgebreid onderzocht. Zijn auto is ook meegenomen voor onderzoek.

De politie heeft nu ruim vijftig tips binnengekregen over de zaak. Er wordt nog met getuigen gesproken, maar de politie is nog op zoek naar meer mensen die iets kunnen vertellen. Het RTV Utrecht-programma Bureau Hengeveld besteedt woensdag daarom ook nog uitgebreid aandacht aan de zaak.

Everink kwam vooral in het nieuws omdat hij zwaar was mishandeld door vechtsporter Badr Hari in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -