RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Besloten dienst voor vermoorde Koen Everink

BILTHOVEN - De vermoorde zakenman Koen Everink krijgt zaterdag een besloten dienst in Utrecht. De media zijn niet welkom.

De zakenman werd eind vorige week dood gevonden in zijn woning in Bilthoven. Hij is door messteken om het leven gebracht. De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over wat precies is gebeurd. Zo zoekt de politie mensen met camerabeelden en hondenbezitters die mogelijk iets verdachts hebben gezien tijdens het uitlaten van hun huisdier.

Het programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak en dat leverde 25 nieuwe tips op. Het totaal aantal tips staat daarmee op 50. De politie wil weten wat is gebeurd tussen de donderdagavond en vrijdagochtend toen hij dood gevonden werd in zijn villa in Bilthoven.

Everink, zakenman in de reisbranche, kwam landelijk in het nieuws nadat hij in 2012 zwaar werd mishandeld door Badr Hari. De kickbokser kreeg daarvoor een gevangenisstraf van twee jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk. Ten tijde van de moord zat Hari in Marokko.

Meer in het programma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht