RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nacht vol autobranden in Utrecht

1/10
UTRECHT -

Op twee plaatsen in Utrecht en een in Nieuwegein zijn in de nacht van woensdag op donderdag autobranden geweest.

Op de Goeman Borgesiuslaan in de Utrechtse Staatsliedenbuurt brandde rond 23:20 een auto uit. Het voertuig stond op de afrit naar een garage van een leegstaand pand. De brandweer had de brand snel onder controle en kon overslaan van het vuur voorkomen. Mogelijk is de auto van diefstal afkomstig. Een getuige verklaarde dat de politie de kentekenplaat van de auto er af had gehaald.


OVERVECHT

Bij een brand op de Faustdreef in Overvecht brandde rond 03:40 uur een auto volledig uit. Twee ernaast staande wagens raakten beschadigd. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting. De politie heeft een frisdrankfles gevonden waar vermoedelijk brandstof in zat; die is mee genomen voor onderzoek.


NIEUWEGEIN

En in Nieuwegein moest de brandweer uitrukken voor een autobrand aan de Brinkwal. Omstreeks 1.00 uur zag een getuige rook uit een auto komen. De rechterachterruit was ingeslagen en geprobeerd was de auto in brand te steken. De politie voorkwam met een handblusser uitbreiding, waarna de brandweer het karwei afmaakte.

Opmerkelijk is dat deze auto eerder dit jaar al een keer betrokken is geweest bij brandstichting. Op 11 januari werd geprobeerd de wagen in brand te steken aan de Herenstraat in Nieuwegein.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -