RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zwangere vrouw en moeder mishandeld in Leersum

LEERSUM -

Een 32-jarige zwangere vrouw is in het ziekenhuis opgenomen nadat zij werd mishandeld op de Scherpenzeelseweg in Leersum. Haar 60-jarige moeder werd ook mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Vrijdagmiddag rond 13.30 uur zat de vrouw samen met haar moeder op een bankje in het bos nabij de Utrechtse Baan, waar zij hun honden uitlieten. Een man en een vrouw kwamen hun richting oplopen met meerdere honden. De honden zouden op elkaar afgerend zijn, waarna de man en vrouw boos reageerden. Dit liep uit op ruzie en de man mishandelde daarop de 60-jarige vrouw.

Vervolgens richtte hij zijn woede op de zwangere vrouw, die door hem geschopt en geslagen werd. De vrouw die bij de man hoorde zou de slachtoffers hebben bedreigd. Toen beide slachtoffers op de grond lagen ging het tweetal ervandoor. Vermoedelijk stapten ze in een bestelbus.


BESTELBUS

De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op zich te melden. Een vrouw zou de daders hebben gezien toen ze in de bestelbus stapten. Dit kan volgens de politie een belangrijke getuige zijn en de vrouw wordt dan ook opgeroepen contact op te nemen met de politie. Het gaat om een vrouw met bruin haar, ongeveer 1.80 meter lang en ze zou tussen de 30 en 40 jaar oud zijn.

De zwangere vrouw moet ter observatie in het ziekenhuis blijven. De 60-jarige vrouw maakt het naar omstandigheden goed.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -