RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Winkels V&D mogelijk open voor uitverkoop

PROVINCIE UTRECHT -

Winkels van V&D gaan mogelijk volgende week tijdelijk open. De curatoren willen vanaf 23 maart een laatste uitverkoop organiseren van de failliete warenhuisketen. Dat blijkt uit een brief van de curatoren aan leveranciers van het bedrijf, die de NOS in handen heeft.

De curatoren beslissen binnen een week of er een laatste openstelling van de winkels komt om restanten te verkopen. Er zou inmiddels een bedrijf zijn gevonden die de opheffingsverkoop gaat begeleiden.

Of het plan doorgaat is afhankelijk van afspraken met bijvoorbeeld leveranciers. Zo willen niet alle merken dat hun waren worden opgekocht en ergens in een outletstore komen te liggen en is de vraag wat gebeurt met de opbrengsten.

Verder staat nog niet vast welke restvoorraden überhaupt in de winkels blijven liggen. "Er zijn al partijen verkocht, dat kan ook de komende dagen gebeuren." Ook is voor een tijdelijke openstelling goedkeuring nodig van de verhuurders en is er personeel nodig.

Naast het plan van tijdelijke openstelling zijn ook andere scenario's bekeken om van de restanten af te komen. Welke dat zijn, is niet bekendgemaakt.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -