RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opbouw The Passion in Amersfoort gestart

AMERSFOORT -

Op het Eemplein in Amersfoort is de opbouw begonnen van het tv-spektakel The Passion. Er verrijst de komende dagen een metershoog podium en er komen pontons in het water te liggen. Ook voor de camera's en lampen moeten stellages worden gebouwd. In dat kader liet de gemeente eerder deze maand al fietsenrekken en bankjes weghalen.

De gemeente kwam vrijdag met informatie voor bezoekers aan het Eemplein en Eemhuis en ook voor de bewoners en ondernemers. Het gaat daarbij om informatie over onder meer afsluitingen van wegen en parkeermogelijkheden.

The Passion vertelt komende donderdag op NPO1 het lijdensverhaal van Jezus. Daarbij worden live optredens op het Eemplein afgewisseld met eerder opgenomen videoclips in de stad. Ondertussen trekt ook een processie met een groot kruis door Amersfoort. Dat is een route van zo'n twee kilometer.

De Utrechtse zanger Martijn Fischer speelt in Amersfoort de rol van Jezus. Ellen ten Damme vertolkt zijn moeder Maria.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -