RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Alle filialen V&D nog maand open

PROVINCIE UTRECHT -

Alle 62 warenhuizen van V&D, waaronder die in Utrecht, Amersfoort, Zeist en Veenendaal, openen vanaf volgende week nog een laatste keer hun deuren om restanten te verkopen. Dat meldden de curatoren van de failliete winkelketen vrijdag.

De curatoren hebben overeenstemming bereikt met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over de laatste liquidatieverkoop. Ook is er personeel gevonden om de winkels te bemannen. Donderdag werd al gemeld dat er filialen open zouden gaan, maar toen was nog onbekend hoeveel.

De filialen gaan voor drie tot vier weken open, maar alleen woensdag, donderdag of vrijdag. Wat er precies in de winkels wordt verkocht is niet bekendgemaakt. Er zijn al restvoorraden verkocht aan opkopers.

De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.

De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo lijfde wel de La Place-restaurants in die niet in een V&D-winkel zijn ondergebracht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -