RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Station Amersfoort ontruimd vanwege verdachte man met tas

1/5
AMERSFOORT -

Station Amersfoort is dinsdagavond enige tijd ontruimd geweest vanwege een persoon met meerdere tassen die zich verdacht gedroeg in de trein vanuit Zwolle.

De politie werd aan het begin van de avond gealarmeerd, agenten hielden de man vervolgens op het treinstation in Amersfoort aan. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand, de man is weer vrijgelaten.

Vanwege de melding was er enige tijd geen treinverkeer mogelijk van en naar Amersfoort. Treinreizigers meldden aan RTV Utrecht dat door een conducteur werd omgeroepen dat er iemand op het station rondliep met een vlag van Islamitische Staat. Een politiewoordvoerder zegt dit gerucht ook gehoord te hebben, maar op het station werd niemand met een vlag aangetroffen.


TREINVERKEER

Rond 20.30 uur gaf de politie het treinstation weer vrij en kwam het treinverkeer weer langzaam op gang. Volgens de NS moesten treinreizigers nog tot 22.00 uur rekening houden met uitval van treinen.

Ook op Utrecht Centraal was er dinsdagavond sprake van een verdachte situatie. De politie sloot de perrons 8 en 9 korte tijd af met linten, maar uiteindelijk bleek er niets aan de hand.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -