RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chaos bij V&D Veenendaal

1/2
ZEIST/VEENENDAAL -

De tijdelijke opening van de V&D in Veenendaal is uitgelopen op een chaos. Vanwege de enorme drukte en een computerstoring moest het filiaal rond het middaguur de deuren sluiten.

Honderden koopjesjagers stonden voor een dichte deur. Later mochten mensen weer naar binnen. Dat gaat volgens het principe een erin een eruit. De politie houdt de situatie in de gaten. De V&D in Veenendaal ging vanmorgen ook al later open dan gepland omdat de kassa's het niet deden.

De winkels van de failliete warenhuisketen zijn drie weken open voor een totale leegverkoop. Ook in Zeist trekt dit veel publiek. Donderdag openen ook de filialen in Utrecht en Amersfoort. Oud-medewerkers van V&D zijn gevraagd nog een paar weken hun oude baan op te pakken.

De winkel in Zeist is niet op zondag en koopavond open, vertelde de voormalig bedrijfsleider aan De Nieuwsbode Zeist. Hoe langer de artikelen in de schappen blijven liggen, hoe goedkoper ze worden.


SCHULDEISERS

Curatoren bereikten vorige week overeenstemming met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over de laatste liquidatieverkoop. De opbrengsten gaan naar de schuldeisers, die in totaal nog zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen hebben uitstaan.


FAILLISSEMENT

De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo lijfde wel de La Place-restaurants van V&D in.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -