RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Run op hotelkamers tijdens The Passion blijft uit

1/2
AMERSFOORT -

In Amersfoort zijn nog voldoende hotelkamers beschikbaar voor bezoekers van het religieuze spektakel The Passion. Dat blijkt uit een rondgang van RTV Utrecht.

Zo zijn er nog kamers vrij bij Logement De Gaaper op de Hof, maar wel alleen éénpersoonskamers. De tweepersoonskamers waren al maanden geleden volgeboekt. Eerder dan normaal, zegt Janneke van Brussel van het logement.

Vlakbij het Eemplein, waar het spektakel plaatsvindt, ligt hotelboot Vita Nova. Eén kamer kwam onlangs vrij maar verder is het schip helemaal vol op Witte Donderdag. "Een gast uit het buitenland heeft speciaal een nacht bijgeboekt", zegt Joke Verzijde van het scheepshotel.

Het Mercure hotel heeft een bijzondere kamer vrij: de suite bovenin het hotel met goed uitzicht op het podium. Blijft die kamer vrij, dan weten ze er in het hotel ook wel raad mee. "We hebben 141 kamers die wel bezet zijn en dan nodig ik gasten uit om onder het genot van een glas champagne te genieten van The Passion", zegt Martin Lindelauf van het hotel.

De hotels denken dat veel Passion-bezoekers uit de regio komen en dat er daarom geen run op hotelkamers is. Het religieuze spektakel wordt donderdag live uitgezonden op NPO 1 om 20:30 uur. RTV Utrecht zendt vanaf 19.00 uur live een voorbeschouwing uit.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -