RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Na rustige start ook druk in V&D Utrecht, Amersfoort

PROVINCIE UTRECHT -

De uitverkoop in de V&D in de Utrechtse binnenstad is donderdagochtend rustig begonnen, maar het werd al snel erg druk in de vestiging in Hoog Catharijne. Ook in Amersfoort zijn er veel koopjesjagers. Daar is besloten klanten in groepjes naar binnen te laten.

De opheffingsverkoop leidde woensdag al tot chaotische taferelen in Veenendaal. Daar werd het tijdelijke personeel ook geplaagd door een kassastoring. Ook in Zeist was het woensdag al erg druk.

De curatoren van de failliete warenhuisketen hopen met de uitverkoop van de restanten geld in het laatje te krijgen. De goederen worden steeds goedkoper en over enkele weken sluiten de warenhuizen definitief.

De opbrengsten gaan naar de schuldeisers. Ze hebben in totaal nog zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.

V&D ging ten onder nadat eigenaar Sun Capital geen geld meer wilde steken in een vernieuwing van de formule. Er is nog gezocht naar een overnamekandidaat maar gesprekken over een doorstart ketsten op het laatste moment af. De La Place-restaurants van V&D zijn deels wel overgenomen door supermarktketen Jumbo.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -