RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Warrig interview met ProRail-woordvoerster

1/2
UTRECHT -

Een woordvoerster van ProRail had donderdagochtend een opmerkelijk warrig radio-interview met RTV Utrecht. Ze werd telefonisch ge´nterviewd over spoorwerkzaamheden, maar kwam meermaals niet goed uit haar woorden en praatte zo nu en dan opmerkelijk onduidelijk.

Het live-interview (rechtsboven op deze pagina terug te luisteren) was donderdag om 7.10 uur in ochtendprogramma Utrecht is Wakker. Na afloop van het gesprek belde een medewerker van RTV Utrecht nogmaals met de woordvoerster. Dit gesprek werd niet op de radio uitgezonden.

"Ik ben geen ochtendmens", antwoordde ze in het tweede gesprek op de vraag of het goed met haar ging en waarom ze zo warrig klonk. "Ik werd wakker gebeld en had het interview misschien niet moeten doen."

De woordvoerster werd ge´nterviewd omdat in het paasweekend op en rond Utrecht Centraal veel werkzaamheden worden uitgevoerd door ProRail. Reizigers doen er verstandig aan om de website van de NS te checken voordat ze op pad gaan.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -