RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vertraging Utrecht Centraal door spoorwerk tijdens Pasen

1/2
UTRECHT -

Treinreizigers moeten tijdens het Paasweekend rekening houden met forse vertragingen. Rond Utrecht Centraal wordt op grote schaal aan het spoor gewerkt. ProRail is op zeven verschillende plekken met zeker vierhonderd werknemers aan het werk.

In het Paasweekend worden er onder meer nieuwe sporen aangesloten aan de zuidzijde van Utrecht. Ook plaatst ProRail twee hogesnelheidswissels op het spoor richting Bunnik.

De spoorwerkzaamheden beginnen vrijdagavond 25 maart om 19.00 uur en eindigen dinsdagochtend 29 maart om 05.00 uur. Door deze werkzaamheden rijden er veel minder treinen van en naar Utrecht Centraal.

NS adviseert reizigers om regelmatig de Reisplanner te checken zodat zij niet voor verrassingen komen te staan in het Paasweekend.

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de spoorvernieuwing bij Utrecht Centraal, die eind 2016 voor het grootste deel klaar moet zijn. Het spoor en het station zijn dan geschikt voor meer treinen en voor 360.000 reizigers per dag.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -