RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Personeel Victas moet even wachten op loon

UTRECHT -

Het personeel van centrum voor de verslavingszorg Victas moet iets langer wachten op het loon deze maand. De instelling heeft niet voldoende geld in kas om de salarissen deze week over te maken. Dat bevestigde een woordvoerster van Victas vrijdag na berichtgeving in Het Financieele Dagblad.

Het probleem bij Victas zit hem in de hoge kosten van het vastgoed. In 2012 nam de zorginstelling intrek in een nieuwbouwpand in het centrum van Utrecht. Naast deze locatie heeft de organisatie ook een vijftiental klinieken en behandellocaties in Midden-Nederland in onder meer Amersfoort, Woerden en Bilthoven.

De zegsvrouw wilde niet ingaan op details, maar kon wel zeggen dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan een 'herstelplan'. Volgens haar kan het salaris van de 440 werknemers dinsdag "binnen de wettelijke termijn" worden overgemaakt.

Victas was in 2015 goed voor een totale omzet van 33,6 miljoen euro. In totaal telt de organisatie krap 4400 cliŽnten en circa 113 bedden voor opvang.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -