RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechter verdenkt pestende buurtbewoners van autobrand

1/7
UTRECHT -

De man die dinsdagnacht slachtoffer werd van een autopyromaan in de Utrechtse wijk Tuindorp denkt dat zijn auto in brand is gestoken door boze buurtbewoners die willen dat hij ergens anders parkeert. De auto van Jan Burgers werd na de brand op de Winklerlaan voor het oude Gerrit Rietveld College total loss verklaard. Extra zuur is dat de wagen net voor 800 euro was gerepareerd.

Burgers vermoedt dat zijn auto expres is uitgekozen. Hij heeft al weken te maken met pestende buurtbewoners die willen dat hij zijn auto ergens anders neerzet. De man woont in het centrum en zet zijn auto dagelijks op een gratis parkeerplaats in Tuindorp omdat hij wacht op een parkeervergunning bij zijn huis.

Burgers: "Ik denk dat er mensen zijn die dat tegen willen gaan en dit op deze manier duidelijk maken." De gedupeerde autobezitter gaat door: "Je gaat er niet van uit dat ze de volgende stap nemen en je auto in de fik steken. En daar ga ik maar even van uit, dat moet nog blijken want er moet nog sporenonderzoek gedaan worden."

Kort na de brand in de auto van Burgers ging in de buurt nog een wagen in vlammen op. De politie heeft bekendgemaakt dat de autobranden zijn aangestoken. Wie dat heeft gedaan, wordt nog onderzocht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -