RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Zanen studeert op nieuwe informatie Hardebollenstraat

1/2
UTRECHT -

Burgemeester Jan van Zanen kan nog geen besluit nemen over de mogelijke terugkeer van prostitutie in de Utrechtse Hardebollenstraat. Volgens de burgemeester heeft zich een derde partij gemeld met informatie.

"Die informatie moet eerst verwerkt en bestudeerd worden," zegt Van Zanen. Om wat voor partij het gaat, heeft de burgemeester niet bekendgemaakt.

GroenLinks en PvdA vroegen donderdag opheldering over de Hardebollenstraat. Van Zanen maakte vorige week bekend dat een besluit over een mogelijke terugkeer van raamprostitutie in de binnenstad wordt uitgesteld tot de tweede week van mei. GroenLinks en de PvdA begrepen niet waarom en vroegen opheldering.


DWANGSOM

Ondertussen maant prostitutie-co÷rporatie Freya de burgemeester tot spoed bij de beslissing over de terugkeer van prostitutie in het centrum. Neemt hij niet voor 16 april een beslissing, dan eist de advocaat een dwangsom.

Ondernemer en oud-prostituee Caja van Tolie van Freya B.V. liet eerder weten een exploitatievergunning te hebben aangevraagd voor de peeskamers in de Hardebollenstraat.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -