RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

School herdenkt overleden leerlinge Dascha Graafsma

HOLLANDSCHE RADING -

De overleden Dascha Graafsma uit Hollandsche Rading wordt vandaag in beslotenheid herdacht door haar middelbare school, het Alberdingk Thijm College in Hilversum. De school plant ook een vlinderstruik ter nagedachtenis aan hun overleden leerlinge.

De struik krijgt een plekje achter de school, op het Laapersveld, schrijft RTVNH. Daarvoor vindt een korte bijeenkomst plaats. "Met woorden en muziek zal worden stilgestaan bij het afscheid van Dascha", schrijft de school in een brief die aan ouders van de leerlingen verstuurd werd.

De 16-jarige Dascha werd eind november na een avondje stappen door een trein overreden in Hilversum. Het Openbaar Ministerie concludeerde dat het meisje zelfmoord heeft gepleegd. De familie betwijfelt dat.

De familie liet een documentaire maken over de laatste uren van Dascha en plaatste deze op Youtube. In de korte film vraagt de familie hulp bij het onderzoek naar de toedracht van de dood van het het 16-jarige meisje.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -