Scholier (13) van z'n fiets gerukt en mishandeld in Zeist

ZEIST/BUNNIK - Een 13-jarige jongen uit Utrecht is om totaal onduidelijke reden mishandeld door een onbekende man in Zeist. Het gebeurde donderdag 31 maart, maar de politie heeft de dader nog niet gevonden.
Daarom heeft de politie nu de zaak bekendgemaakt. Het kind fietste rond het middaguur op de Koelaan met een paar andere scholieren in de richting van Bunnik. Plotseling werd hij door een fietsende voorbijganger in zijn nek vastgegrepen en van zijn fiets afgeduwd.
De tiener viel op de grond. Zijn belager stapte af en gooide zijn fiets op hem. Ook gaf hij een klap op zijn schouder.

VLUCHT

Het slachtoffer was erg geschrokken en probeerde weg te rennen. Maar de dader liet hem nog steeds niet met rust. Hij ging achter hem aan en bedreigde hem.
Uiteindelijk lukte het de jongen om zijn belager af te schudden. Hij fietste naar de Van Hardenbroeklaan in Bunnik en kwam daar zijn medescholieren tegen. Vervolgens kwam hij de agressieve man opnieuw tegen en werd hij weer bedreigd.

SPOORLOOS

De politie tast in het duister over het hoe en waarom van de zaak. De dader is nog altijd spoorloos. Daarom wordt nu een signalement van hem verspreid.
Het gaat om een man van 30 tot 40 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is zo'n 1.70 meter lang en heeft en normaal/slank postuur. Tijdens de mishandeling droeg hij een donkerrode jas, een geelkleurige broek en een witte muts.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.