Facebook-oproep over zwaargewonde Driebergenaar

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Wat is er gebeurd met Tim Ploeg uit Driebergen? Op Facebook circuleert een foto van de zwaargewonde man. Het lijkt erop dat hij in elkaar is geslagen, maar Tim kan zich niets herinneren. "Hij piekert zich rot en wil heel graag weten wat er is gebeurd", zegt zijn broer Rick tegen RTV Utrecht
Rick besloot daarom de hulp van Facebookers in te schakelen. "Heeft iemand iets gezien? Wie kan ons helpen? Delen mag", schrijft hij bij een foto van zijn zwaar gehavende broer.

FEEST

Tim was zaterdagavond met vrienden en familie naar een feest. 's Nachts liep hij alleen naar huis. Tussen 01.30 en 02.00 uur moet het mis zijn gegaan. Tim werd zwaar gehavend gevonden in de Hoofdstraat ter hoogte van de bushalte bij Het wapen van Rijsenburg. Zijn bril lag daar ook in een plas bloed.
Onduidelijk is wie de ambulance heeft laten komen. Eén persoon heeft Tim mogelijk zien lopen. Het is niet duidelijk of hij toen al gewond was.

ZIEKENHUIS

Tim werd zondagochtend bont en blauw wakker in het UMC. Hij bleek ook hechtingen en een gebroken neus te hebben. Vanuit het ziekenhuis lichtte hij zijn familie in.
De Facebook-oproep over de zwaargewonde Driebergenaar was woensdagmorgen al bijna 1500 keer gedeeld.
Het UVandaag-interview met het slachtoffer vindt u later vandaag op onze site en app.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.