Gewonde Tim snapt er niets van: "Hoe ben ik daar terecht gekomen?"

Zo ziet het gezicht van Tim uit Driebergen er nu uit.
Zo ziet het gezicht van Tim uit Driebergen er nu uit. © RTV Utrecht
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Tim Ploeg uit Driebergen heeft nog steeds geen flauw benul hoe hij aan de zware verwondingen komt die hij afgelopen weekend opliep. Tegenover RTV Utrecht doet hij zijn verhaal. "Hoe ben ik daar terecht gekomen? Heb ik daar lang gelegen?"
"Een gebroken neus aan beide kanten, hechtingen boven en onder m'n oog en aan m'n lip". Tim (38) somt op wat hij allemaal mankeert. "Als het door m'n eigen toedoen komt, hoe kom ik dan aan zo veel verwondingen? Als je valt, val je aan één kant van je gezicht."
Tim vermoedt dat hij in elkaar is geslagen. Hij werd zwaargewond gevonden in de Hoofdstraat. Hij liep terug van een feestje bij de rugbyclub, maar herinnert zich verder niets meer. Daarom plaatste zijn broer een oproep op Facebook. Mogelijk hebben getuigen iets gezien.

RENNEN

"Bij de brandweerkazerne hebben ze een camera hangen en daar schijn ik rennend voorbij gekomen te zijn. En voor de rest, ik weet het allemaal niet meer."
Bij de bushalte bij Het wapen van Rijsenburg zijn woensdagmiddag nog altijd zijn bloedvlekken te zien. Tim raakte zondagochtend pas weer bij kennis in het UMC in Utrecht, waar hij naartoe was gebracht.

Gewonde Tim weet niet wat hem is overkomen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.