RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vianees langer vast voor schietpartij IJsselstein

IJSSELSTEIN -

Een 22-jarige man uit Vianen blijft nog zeker 14 dagen in voorarrest wegens de schietpartij in IJsselstein. Daardoor kwam de 37-jarige Samir Erraghib om het leven.

Zondag rond 10.00 uur werd Erraghib neergeschoten op een parkeerplaats bij de Lanceerplaats. Hij stierf later in het ziekenhuis.

De verdachte van 22 werd direct na de schietpartij in de buurt opgepakt. Een tweede verdachte kon ontkomen. Buurtbewoners zeggen tegen RTV Utrecht dat de daders wilden vluchten in een auto, maar dat hun oudere BMW niet wilde startten. Daarop gingen ze er te voet vandoor.

De politie heeft uitgebreid in de buurt van de Nedereindseplas naar sporen gezocht. Ook bij het St. Antonius Ziekenhuis, waar het slachtoffer naartoe is gereden, heeft de recherche gezocht naar aanwijzingen. Het is niet bekend gemaakt of er wat is gevonden.

In het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld heeft de politie een oproep gedaan voor filmpjes. De recherche vermoedt dat buurtbewoners video's hebben gemaakt van het incident en de onderzoekers willen die graag zien.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -