RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede verdachte aangehouden voor schietpartij IJsselstein

1/2
IJSSELSTEIN -

De politie heeft een man van 23 uit Rosmalen aangehouden vanwege de dodelijke schietpartij in IJsselstein, zondagochtend. De rechter-commissaris heeft besloten hem in ieder geval nog twee weken vast te houden op verdenking van moord of doodslag. De politie sluit niet uit dat er mogelijk meer verdachten zijn betrokken bij het schietincident.

Kort na de schietpartij werd al een 22-jarige man uit Vianen opgepakt. Slachtoffer van de schietpartij was een 37-jarige man uit IJsselstein. Hij raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Volgens omwonenden gingen de daders zondagmorgen erg onhandig te werk, toen ze de 37-jarige inwoner van IJsselstein neerschoten bij de Lanceerplaats. Buurtbewoners zeiden tegen RTV Utrecht dat de daders na de schietpartij wilden vluchten in een auto, maar dat hun oudere BMW niet wilde startten. Daarop gingen ze er te voet vandoor.

De politie kon verder weinig zeggen over de stand van zaken in het onderzoek. Wel zei een woordvoerder dat er zich een aantal getuigen hebben gemeld.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -