RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdachte moord op García Geraldino blijft vast

UTRECHT -

Silvester L., de verdachte van de moord op Sandra García Geraldino blijft voorlopig vastzitten. De advocaat van L. vroeg tijdens de regiezitting om hem vrij te laten want er zou te weinig bewijs zijn tegen de ex-man van de vermoorde vrouw. De rechtbank ging daar niet in mee.

Het gebrek aan bewijs heeft te maken met het moment dat Sandra is gestorven. Silvester L. werd opgepakt op 5 augustus. Anderhalve week later werd het lichaam van Sandra gevonden bij de J.M. De Muinck Keizerbrug in Utrecht. In het forensisch onderzoek kan niet exact worden vastgesteld op welke datum de vrouw is overleden. Als dat na 5 augustus zou zijn, dan pleit dat L. volgens zijn advocaat vrij.

De zaak is aangehouden tot de volgende pro-formazitting op 1 juli. De inhoudelijke behandeling staat gepland voor 12 augustus.


PIETER BAAN CENTRUM

Het onderzoek van het Pieter Baan Centrum naar Silvester L. is afgerond. Het rapport komt volgende maand.

L. wordt ervan verdacht dat hij zijn partner heeft doodgeslagen en vervolgens in de kofferbak vervoerd naar de plek waar hij het lichaam heeft begraven.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -