RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht-directeur Van Schaik: "We konden er geen strijd van maken"

1/2
UTRECHT -

"Je gaat er met andere verwachtingen heen. We hebben er geen echte strijd van kunnen maken," vertelt FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik tegen RTV Utrecht na de verloren bekerfinale.

"In de kleedkamer was het doodstil, de spelers hadden er natuurlijk ook een andere voorstelling van. Het zal een rouwproces worden", zegt Van Schaik, die ook alweer vooruit kijkt. "In de topsport staat de volgende finale al weer voor de deur en dat is Vitesse-uit volgende week zondag."


EMOTIE

Het was een hectische periode voor de directeur van FC Utrecht. "Als supporters, als provincie dreven we op de golven van emotie. Daar zijn we heel hard vanaf gevallen en dat kost even tijd. Maar het leven gaat door, morgen gaat de zon weer op."

Van Schaik laat weten teleurgesteld te zijn over het vuurwerk dat werd gegooid naar Feyenoord-doelman Vermeer. Toch is er ook trots. "We hebben echt met alle medewerkers en spelers iets geweldigs neergezet door hier te komen. Dat verdient een groot compliment. "

Zie ook: FC Utrecht verliest bekerfinale van FeyenoordHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -