RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ten Hag: "In verlenging hadden we kunnen winnen"

1/7
UTRECHT -

"Als we een verlenging hadden gehad hadden we een hele goede kans gehad", keek FC Utrecht-trainer Erik ten Hag terug op de verloren bekerfinale.

"Een paar Feyenoord-spelers konden niet meer en ik denk dat wij nog fris waren." Hij had vooral hoop na de gelijkmaker van Leeuwin. "Toen dacht ik: we kunnen verder naar voren verdedigen, maar we konden Feyenoord te weinig pijn doen. Het is jammer als uit een individuele actie een doelpunt ontstaat", verwees Ten Hag naar het schot van Elia.


BEDNAREK

Doelman Filip Bednarek was kritisch op zichzelf. "Bij de eerste goal vind ik dat er alles aan heb gedaan om die bal eruit te halen," verklaarde de vervanger van de geblesseerde Robbin Ruiter.

Hij gaf wel toe dat de schuiver van Elia er niet in had gemoeten. "Ik verwijt mezelf dat ik de bal niet tegen kon houden. Ik kon mijn hand er niet voldoende tegenaan krijgen waardoor de bal er ingaat via de binnenkant van de paal."

Verdediger Timo Letschert was realistisch en teleurgesteld. "Het zou misschien wel onverdiend zijn geweest als we hadden gewonnen, maar dat maakt het het niet minder zuur."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -