RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bekerbaby Rembrandt huilt om verlies FC Utrecht

1/2
UTRECHT -

Het verlies van de bekerfinale is bij twee fans van FC Utrecht niet hard aangekomen. Emily van Steijn-Koopman en haar man waren zondag in de Kuip en een paar uur na de wedstrijd beviel ze van zoon Rembrandt. RTV Utrecht mocht meteen al op kraamvisite.

Emily was al even zwanger, 40 weken en 1 dag om precies te zijn. Toch had het stel uit Rosmalen er geen rekening mee gehouden dat Emily zo snel zou bevallen. "Onze andere kinderen zijn ver voorbij de 41 weken geboren, dus de verloskundige zei dat ik lekker van alles kon gaan ondernemen." En dus ging Emily gewoon naar die belangrijke wedstrijd van FC Utrecht. Ze juichen bij de 1-1 en balen natuurlijk flink als Feyenoord wint.

"Toen de wedstrijd was afgelopen zijn we naar huis gegaan en we hebben de oppas naar huis gebracht," vertelt de gelukkige moeder. "We wilden lekker gaan slapen, dachten we. En toen braken de vliezen." Om 23.45 is de kleine Rembrandt geboren, precies vier uur na het eindsignaal.

Hoe voelt dat, een bekerbaby? "Het was iets meer een bekerbaby geweest als we de beker hadden gewonnen," lacht Emily. En dan begint Rembrandt voor de camera hard te huilen. Troosten helpt niet: "Ik denk dat hij veel verdriet heeft omdat we de beker niet hebben gewonnen. Het is duidelijk een grote teleurstelling voor hem."

De man van Emily komt uit Utrecht en is een grote fan van FC Utrecht. Sinds ze bij elkaar zijn is ook voetballiefhebber Emily vaak in de Galgenwaard.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -