RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Duikers in Nedereindse Plas na liquidatie IJsselstein

1/3
NIEUWEGEIN/IJSSELSTEIN -

De politie is nog druk bezig met onderzoek naar de liquidatie in IJsselstein. Dinsdagmiddag is het gebied rondom en in de Nedereindse Plas doorzocht. Daarbij werden ook duikers ingezet. Volgens de politie gebeurde dit in het kader van het lopende onderzoek. Een woordvoerder kon dinsdagmiddag niet zeggen of de zoektocht iets heeft opgeleverd.

Maandagmiddag werd bekend dat de 22-jarige man uit Vianen die vast zit voor de liquidatie een uitgebreid strafblad heeft. Dat blijkt uit onderzoek van RTV Utrecht. De andere verdachte zat in de laatste fase van zijn jeugd-tbs.

Het 37-jarige slachtoffer werd vorige maand op klaarlichte dag neergeschoten op de Lanceerplaats in IJsselstein en overleed later in het ziekenhuis in Nieuwegein. Zijn dochtertje zou getuige zijn geweest van de schietpartij.

Beide verdachten zitten allebei 'in alle beperkingen' vast. De liquidatie in IJsselstein komt op 12 juli voor het eerst voor de rechter.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -