Foundation Nesu op shirts Steaua Boekarest

UTRECHT - Oud FC Utrecht-speler Mihai Nesu heeft donderdagavond de Europa League-wedstrijd Ajax-Steaua Boekarest bijgewoond in de koninklijke loge van de Amsterdam ArenA. Zijn voormalige Roemeense ploeggenoten droegen shirts met daarop de naam van de Mihai Nesu Foundation.
Nesu liep in 2011 bij een training van FC Utrecht een dwarslaesie op. Sindsdien zit hij in een rolstoel en concentreert hij zich op zijn revalidatie. Hij richtte daarnaast de Mihai Nesu Foundation op, waarmee hij gehandicapten in zijn thuisland Roemenië wil helpen.
Voordat Nesu bij FC Utrecht aan de slag ging, speelde hij in zijn thuisland voor Steaua Boekarest. Deze ploeg bereidde zich eerder deze week in de Galgenwaard voor op het treffen met Ajax. Nesu bezocht zijn voormalig ploeggenoten tijdens de training en is over een paar weken weer in het Utrechtse stadion.
Op zondag 24 februari is hij te gast bij de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen Roda JC. De club besteedt dan aandacht aan zijn verjaardag en aan zijn stichting.
Ajax won de wedstrijd tegen Steaua Boekarest met 2-0.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.