Vernieuwde app voor RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - De app van RTV Utrecht is compleet vernieuwd. De vormgeving en uitstraling van zowel de iOS- als Android-apps zijn veranderd en er zijn nieuwe functies om nog beter op de hoogte te blijven van het nieuws uit de regio.
De app is opnieuw een samenwerking met de andere regionale omroepen. Het nieuws staat nog altijd centraal. En ook het weer, de files, live radio en live tv blijven vaste onderdelen in de app. Ook Uitzending Gemist blijft een vertrouwd onderdeel.

NIEUW

De mobiele applicatie van RTV Utrecht heeft ook veel nieuwe mogelijkheden. Zo kan iedereen zich abonneren op onderwerpen uit de eigen woonplaats of bijvoorbeeld over de favoriete sportclub. Verder kunnen gebruikers zelf onderwerpen kiezen waarover meldingen mogen binnenkomen.
Ook is er een overzicht mogelijk van nieuws uit een bepaalde plaats of regio. Dankzij de zoekfunctie is nu te zoeken in alle artikelen die we hebben geplaatst. Een andere verbetering is de locatie van radiofragmenten en videoreportages. Die staan nu boven het bericht en niet meer eronder.

VERNIEUWEN

De veranderingen zijn er voor de app op zowel de smartphones als tablets. Voor nieuwe gebruikers is de nieuwe iOS app te downloaden via de
van Apple. Voor Androidtelefoons staat de app in de
.
Staat de app al op de mobiele telefoon of tablet, dan wordt de update in veel gevallen automatisch verzorgd. Anders moet de applicatie handmatig worden vernieuwd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.