Dansen in stadhuis Amersfoort voor nieuwe plek

AMERSFOORT - Dansschool A-Dance in Amersfoort heeft met een dansoptreden in het stadhuis een beroep gedaan op de gemeente. De school heeft een nieuw onderkomen nodig. De 450 leden dreigen binnenkort op straat te belanden, omdat ze hun pand in Hooglanderveen moeten verlaten en maar geen nieuwe plek kunnen vinden.
Nu zit A-Dance in de Van Bekkumhal aan de Heideweg, maar dat pand moeten ze over een maand uit. Op die plek worden woningen gebouwd. Het water staat de dansers aan de lippen omdat de zoektocht naar een geschikt pand niets heeft opgeleverd. Daarom wordt de hulp van raadsleden ingeroepen.
"We zoeken grote ruimtes, de geluidsoverlast naar anderen wil je natuurlijk niet hebben, de indeling is belangrijk en het zou fijn zijn voor leden om met de auto te kunnen komen, maar ook met openbaar vervoer en de fiets", zegt eigenaar Adam Woods van A-Dance. "Dat alles is toch best een hele challenge."
A-Dance doet het erg goed. De dansschool levert topteams en gooit regelmatig hoge ogen bij dansshows en talentenshows op televisie. Zo staat de crew Unbreakable volgende week in de finale van Holland's Got Talent.

Dansje in raad Amersfoort voor nieuw onderkomen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.