RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse Reddingsbrigade beste van het land

1/2
UTRECHT -

De Reddingsbrigade van de stad Utrecht is uitgeroepen tot de beste reddingsbrigade van Nederland. Dat is zaterdag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Reddingsbrigade Nederland.

Elk jaar wordt intern een reddingsteam naar voren geschoven dat zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft ingezet. De Utrechtse reddingswerkers kregen de titel onder meer vanwege hun inzet tijdens de start van de Tour de France in Utrecht.

De Utrechtse Reddingsbrigade was tijdens de Tourstart vorig jaar ruim vertegenwoordigd, onder meer door de extreme hitte tijdens het weekend. Zo moest het team in actie komen om honderden zwemmers uit de grachten te halen.

De Utrechtse afdeling werd ook geprezen vanwege de inzet van het team in het hele land en de samenwerking met andere brigades. Ook realiseerde de reddingsbrigade een nieuw botenhuis.

Burgemeester Jan van Zanen feliciteerde het Utrechtse team zaterdag op Twitter met de titel. Nederland telt in totaal 166 reddingsbrigades.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -