RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spoorwerkzaamheden lopen uit: geen treinen Utrecht-Den Bosch

UTRECHT/HOUTEN -

De spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal gaan op sommige plekken langer duren dan verwacht. En dat betekent dat in de ochtendspits maandagochtend geen directe treinen zullen rijden op het traject Utrecht-Den Bosch. Tussen Houten en Utrecht Centraal rijden alleen bussen.

De uitgelopen werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de intercity's op het traject Utrecht-Amsterdam en Utrecht-Schiphol. Daar rijden maandag minder treinen. Het is nog niet duidelijk hoe lang het precies gaat duren.

De afgelopen dagen werd er op verschillende plekken intensief aan het spoor gewerkt. De meeste werkzaamheden werden zondagavond afgerond, maar op het traject Utrecht-Den Bosch is dat niet gelukt.

De problemen zijn ontstaan omdat het aansluiten van seinen en wissels meer tijd kost dan gedacht. Wanneer de treinen tussen Utrecht en Den Bosch wel weer gaan rijden, is nog niet bekend.

ProRail werkt sinds donderdag aan het spoor, de perrons, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -