Opnieuw ongeluk op de A2, zeer drukke avondspits

NIEUWEGEIN - Het was dinsdagavond enorm druk op de snelwegen rond Utrecht. Vooral op de A2 was het hommeles vanwege enkele ongelukken. Rijkswaterstaat sprak van een zeer drukke spits.
Rond 16.00 belandde op de A2 een auto op z'n kop bij Nieuwegein (knooppunt Oudenrijn). Eén persoon raakte gewond. De weg werd in de richting van Den Bosch afgesloten, met een file van zo'n zestien kilometer tot gevolg.
"Lokale wegen Utrecht nog altijd muurvast", twitterde de VerkeersInformatieDienst rond 17.30 uur. "Is allemaal nasleep van ongeluk A2 bij Oudenrijn."
Rond 18.00 uur ging het opnieuw mis op de A2, dit keer ter hoogte van Vinkeveen. In de richting van Utrecht was de linkerrijstrook dicht en er stond tien kilometer file.

A28

Ook op andere snelwegen in Midden-Nederland was het druk. Rond 17.00 gebeurde een ongeluk op de A28 bij knooppunt Hoevelaken. De weg was volledig afgesloten in de richting van Zwolle.

A1

Op de A1 bij Hilversum-Noord stond tot ongeveer 17.00 uur een auto stil. Verkeer dat van Amsterdam naar Amersfoort ging had ruim een uur vertraging omdat twee rijstroken dicht waren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.