"Motorclub Bandidos komt naar Utrecht"

UTRECHT - De omstreden motorclub Bandidos komt naar Utrecht. Dat blijkt uit hun online gastenboek, waar veel felicitaties staan vanwege de verhuizing naar de Domstad.
Net als veel andere motorclubs zorgen de Bandidos af en toe voor problemen. De politie Midden-Nederland is op de hoogte van de berichten en onderhoudt contact met de Bandidos, zegt een woordvoerder tegen RTV Utrecht. "Zoals we met alle motorclubs contact houden."
De gemeente Utrecht heeft de berichten op internet ook gelezen en heeft contact opgenomen met de politie.

DRUGS EN WAPENS

Vorig jaar werd Harrie Ramakers, de voorzitter van de Limburgse afdeling van Bandidos, samen met negentien andere motorclubleden opgepakt. In Geleen werden onder meer een xtc-lab en meerdere wapens gevonden.
Rivaliserende motorbendes zorgen in Limburg voor veel problemen. De Bandidos hebben ruzie met de Hells Angels, met schietpartijen en aanslagen met explosieven tot gevolg.

HEERHUGOWAARD

De Bandidos-leden die naar Utrecht komen, zijn mogelijk afkomstig uit Heerhugowaard. Daar werd de plaatselijke Bandidos-afdeling onlangs opgesplitst. Een deel gaat naar Beverwijk onder een andere naam. Het andere deel zou dan naar Utrecht komen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.