RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Toneelstuk op dak Utrechts hotel

1/4
UTRECHT -

"De angst is soms levensecht", zegt Bas Keijzer. Hij is hoofdrolspeler van een toneelstuk over een man die van een dak dreigt te springen. Dat stuk, geÔnspireerd op de MH17-ramp, wordt gespeeld op het dak van het Apollo Hotel in de Utrechtse binnenstad.

Schrijver Koen Caris vindt het een must dat de nieuwe voorstelling van de Utrechtse theatergroep 'Als de Beren Komen' op hoogte is. En niet alleen de acteurs staan op het dak. Ook het publiek moet de klim maken.

"De voorstelling gaat over twee mensen die op een zomeravond op een hoog dak staan", zegt Caris. "Dat kun je wel in een theaterzaal spelen, maar is het niet veel toffer om het publiek ook op een zomeravond op dat dak te zetten?"

En dat bij alle weersomstandigheden. "Als de zon schijnt, staan we klaar met zonnebrillen en als het onverhoopts regent dan hebben we poncho's." Al wordt met onweer de voorstelling wel afgelast.

De voorstelling 'DAK' is nog tot en met 18 juni te zien op het Apollo Hotel en in de Hoge Woerd in Leidsche Rijn.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -