RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

IJsselsteinse garage één van de beste van NL

1/2
IJSSELSTEIN - Autobedrijf De Kemp uit IJsselstein behoort tot de beste van Nederland. De zaak is genomineerd door de BOVAG uit Bunnik bij de verkiezing van Autobedrijf van het jaar 2016-2017.

Het bedrijf is tien jaar oud en legt zich vooral toe op onderhoud en reparatie. Tom de Kemp is de eigenaar. "We hebben een middelgroot bedrijf met acht man personeel. We zijn niet merkgebonden. Ik vind het hartstikke tof dat we genomineerd zijn."

"Het vervolg is wel spannend. Er komt een mystery shopper en ons bedrijf wordt daarnaast ook nog een keer helemaal doorgelicht. Daarmee wordt je een spiegel voorgehouden en dat is alleen maar goed.''


UITSLAG

Het duurt nog even voor de uitslag er is, de winnaar wordt in oktober bekendgemaakt op het jaarcongres voor onafhankelijke autobedrijven van de BOVAG. In totaal zijn tien garages genomineerd.

Of De Kemp een kans maakt weet hij niet. "Ik heb deze week de andere bedrijven leren kennen en het zijn stuk voor stuk super bedrijven. Dus of ik ga winnen kan ik moeilijk zeggen. Wel ben ik de enige genomineerde in de provincie Utrecht, dus die winst is al binnen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht