Mannen ontkomen net op tijd aan brand Kanaleneiland

© 112mediautrecht
UTRECHT - Twee mannen zijn ternauwernood ontsnapt aan een drama toen de vrachtwagen waarin ze lagen te slapen in brand vloog. Het voertuig brandde in de nacht van dinsdag op woensdag uit op een bouwterrein aan de Churchilllaan in Kanaleneiland.
Het is de derde nacht op rij dat in de Utrechtse wijk een voertuig in brand vliegt. De brandweer had het vuur dat rond 1.00 uur uitbrak snel onder controle.
Toen de blussers bezig waren het vuur te doven, kwamen plotseling twee werklieden tevoorschijn die in de bak achterop de truck lagen te slapen.
Aanvankelijk waren de blussers bang dat de brand zou overslaan op naastgelegen woningen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet.
Vlak voor de brand zag iemand dat er ruiten vernield werden op het bouwterrein. De getuige had ook een groep jongens zien weglopen. De politie hoopt in contact te komen met mensen die die jongeren hebben gezien.

EERDER BRANDEN

In de nacht van zondag op maandag
al een voertuig op de Eisenhowerlaan uit, vlakbij winkelcentrum Kanaleneiland. Een nacht later was het
op de Vrieslantlaan, bij de woonboulevard.
De wijkagent van Kanaleneiland lijkt de branden zat te zijn. Woensdagochtend twitterde hij: "Zullen we vandaag aardig zijn voor elkaar? #tolerantie #luisteren #vreedzamewijk"

Slapers in brandende truck net op tijd wakker

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.