RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dafne Schippers helpt kinderen met kanker

1/2
UTRECHT -

Dafne Schippers is de nieuwe ambassadrice van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De sprintster gaat het centrum tijdens verschillende bijeenkomsten en manifestaties vertegenwoordigen. Ook zal zij langskomen om kinderen te helpen bij hun sportwensen.

De Utrechtse nam woensdag voor het eerst een kijkje bij het centrum voor kinderoncologie. Ze was onder de indruk omdat ze ook met enkele artsen en verpleegkundigen sprak. Ook gaf ze het personeel een paar gesigneerde hardloopschoenen die ze droeg tijdens het WK atletiek van 2015.


TOPSPORT

Schippers: "In de sportwereld kom je veel bevlogenheid tegen, maar ook topsporters kunnen inspiratie putten uit wat hier allemaal gedaan wordt om zieke kinderen weer beter te maken. Geweldig hoe de inzet is voor deze kinderen. Dat zijn elke dag topprestaties waar ik graag een bijdrage aan wil leveren".

Na de komende Olympische Spelen zal Dafne Schippers zich gaan inzetten voor het Prinses Máxima Centrum.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -