RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Liquidatie Overvecht gefilmd

1/2
UTRECHT -

De moord op Ranko Scekic van woensdagavond in Overvecht is gefilmd door buren. Op n van de filmpjes, gemaakt vanuit een flatgebouw, is te zien dat de 45-jarige man op straat ligt en dat iemand bij hem in de buurt staat.

Op een ander filmpje op YouTube (pas op: schokkende beelden) is te zien dat Ranko op straat ligt met een wit doek over hem heen. De beelden zijn online gezet door Martin Kok van crime-website Vlinderscrime.nl.

Scekic werd waarschijnlijk gedood door sympathisanten of leden van een Utrechtse liquidatiebende. Acht vermoedelijke leden van die bende staan momenteel terecht in de zaak 26koper. S. zou volgende week tegen hen getuigen omdat hij op hun dodenlijst stond.

Scekic werd geliquideerd op de Kretadreef. Hij was op slag dood. Bij hem was al eerder een raam ingegooid. Een familielid en een bekende zeggen dat Ranko Scekic de politie twee keer heeft gevraagd hem uit zijn huis te halen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -