RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dode na schietpartij bij huis Wout Sabee in De Meern

1/6
DE MEERN -

In De Meern is vrijdag rond het middaguur een dode gevallen door een schietpartij bij het huis van Wout Sabee. Pogingen om het zwaargewonde slachtoffer te reanimeren mochten volgens de politie niet meer baten. Omdat de schutter nog wordt gezocht is een deel van de Rijksstraatweg en de busbaan afgezet.

De schietpartij in De Meern gebeurde op het adres waar twee jaar geleden de toen 69-jarige Wout Sabee door een kogelregen zwaargewond raakte bij een poging om hem te liquideren. Utrechters Wilco B. en Henry J. werden vorig jaar vanwege die afrekening tot lange gevangenisstraffen veroordeeld.

De politie weet wie de dode is en stelt de familie in kennis. Eerder worden er geen gegevens over het slachtoffer verstrekt. Omwonenden reageren geschrokken op de gebeurtenissen in het Utrechtse dorp. Een aantal van hen spreekt tegen RTV Utrecht van "een stuk of zeven schoten" en gaat er vanuit dat het slachtoffer Wout Sabee is.

Het is voor Utrecht het tweede fatale schietincident in een paar dagen tijd. Woensdagavond werd in Overvecht een man doodgeschoten. Het zou gaan om een afrekening in het criminele circuit.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -