RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vluchtauto liquidatie De Meern gevonden

1/6
WOERDEN/DE MEERN -

De auto die vrijdag is gebruikt bij de liquidatie van Wout Sabee (70) op de Rijksstraatweg in De Meern is gevonden in Woerden. De politie is op zoek naar mensen die camerabeelden hebben van de wagen.

Het gaat om een grijze Kia Optima met opvallende wieldoppen. De auto is op 3 maart 2016 in Waalwijk gestolen. Toen zat er het kenteken 12-KLF-07 op. In De Meern is de auto gezien met het kenteken HP-842-H.

De brandende Kia werd zondag rond 03.00 uur gevonden op de hoek van de PyreneeŽn en de Harzstraat in Woerden, meldde de politie dinsdag in Opsporing Verzocht.


SCHUTTER

De schutter is vermoedelijk een man met een donkergetinte huidskleur. Hij beschoot Sabee eerst vanuit de auto en ging hem daarna achterna. Sabee stierf uiteindelijk in het perkje schuin achter zijn huis.

Getuigen hebben de grijze auto met daarin in ieder geval de schutter en de bestuurder daarna hard zien wegrijden vanaf de Rijksstraatweg richting de Meerndijk en de A12.


GETUIGEN

De politie is op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien op de dag van de moord of in de periode daarvoor. Inmiddels is duidelijk dat rond het moment van de aanslag een fietser en een bromfietser over de Rijksstraatweg hebben gereden en dat er ook een lijnbus met passagiers is langsgekomen. Het zijn allemaal mogelijke getuigen die de politie met spoed wil spreken.


EERDERE AANSLAG

Twee jaar geleden overleefde Sabee een aanslag. De mannen die hem toen probeerden te vermoorden zitten nog altijd vast. Het verband tussen die poging en de nu wel gelukte aanslag wordt onderzocht. Sabee zou zijn vermoord vanwege een ruzie in het drugscircuit.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -