RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Moordenaars Ranko Scekic gezien in Bilthoven

UTRECHT/BILTHOVEN -

De politie heeft meer informatie naar buiten gebracht over de vluchtroute van de mannen die vorige week Ranko Scekic (45) doodschoten in het Utrechtse Overvecht.

De vluchtscooter van de daders is ook na de moord op de Kretadreef (woensdagavond 22 juni) nog gezien. De mannen zijn rechtsaf de Humberdreef opgegaan. Vervolgens staken ze de Theemsdreef over en reden Park de Watertoren in. Vermoedelijk is de scooter hierna via de Ruigenhoeksedijk in Groenekan de Groenekanseweg op gereden richting Bilthoven.


BUITEN ADEM

Ongeveer een kwartier na de moord zag een getuige bij de drie grote flats op de Kometenlaan in Bilthoven twee jongemannen gehaast en buiten adem uit de richting van het fietspad achter de Kometenlaan lopen. Dat was om 22.10 uur.

Vlakbij is de volgende ochtend een donkergroene scooter in de bosjes gevonden in de buurt van bedrijvenpark Larenstein. Dit is zeer waarschijnlijk de scooter die gebruikt is bij de liquidatie.


PIAGGIO

De scooter wordt onderzocht op DNA-sporen en vingerafdrukken. Het gaat om een Piaggo Skipper 125cc. Het is eigenlijk een motorscooter en het exemplaar heeft behoorlijk veel gebruikssporen en een grijze afwijkende kleur aan de achterzijde. Mogelijk is de Piaggio overgespoten.

De nacht voor de moord is er een steen bij de familie Scekic door de ruit gegooid. Dat gebeurde om 01.00 uur. De politie bekijkt uiteraard of dat een voorbode van de moord is geweest, maar wil dus ook graag meer informatie over wie mogelijk die steen heeft gegooid.


FILM

Een getuige die vlakbij woont heeft de moord gefilmd, maar de recherche wil graag snel met andere getuigen in contact komen die iets van de moord hebben gezien of iets hebben gefilmd dat er mogelijk mee te maken heeft.

Ranko Scekic zou volgende week getuigen in het proces tegen een bende die verdacht wordt van 'moorden op bestelling'.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -