Excuses voor pushbom van RTV Utrecht-app

PROVINCIE UTRECHT - Als u de app van RTV Utrecht heeft geïnstalleerd stond uw mobiel woensdagmiddag rond 14.00 uur roodgloeiend. Door een technische fout werd het pushbericht dat wij verspreidden over de Vuelta meerdere keren verstuurd.
Sommige app-gebruikers kregen 'm wel tien keer. Daarvoor bieden wij onze excuses aan, één pushbericht vonden ook wij ruim voldoende. Om de pushes te stoppen is de hele app stilgelegd, daardoor konden daar een tijdje geen nieuwe berichten verschijnen.
Oorzaak is een fout in de software. Onze technische medewerkers gaan proberen te voorkomen dat het in de toekomst nog eens gebeurt. We hopen dus dat u uw RTV Utrecht-app of de meldingen daarvan niet verwijdert.

REACTIES OP TWITTER

De push-bom leverde veel reacties op op Twitter. "Klinkt een beetje als die IJslandse voetbalcommentator",
zangeres en columniste Aafke Romeijn.
Jorrit Linders denkt dat wij een nieuwe medewerker hebben: "Volgens mij werkt Oprah Winfrey bij @rtvutrecht: YOU get a pushbericht! YOU get a pushbericht! And YOU get a pusbericht!"
Jeroen vermoedt dat onze stagiair verantwoordelijk is voor de blunder. Bij dezen kunnen we hem vrijpleiten: hij heeft het niet gedaan.
Mocht het verhaal over de Vuelta u ondanks alle push-meldingen tóch nog zijn ontgaan: u kunt het hier lezen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.