RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Flinke files rond Utrecht door kettingbotsing A12

1/2
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - De A12 tussen Maarsbergen en Driebergen is weer open, nadat er eerder vanochtend een kettingbotsing was gebeurd. De VerkeersInformatieDienst waarschuwt nog wel voor lange files.

Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur. Daardoor waren vrijwel alle rijstroken dicht. Bij het ongeluk zouden acht voertuigen zijn betrokken, meldde de VerkeersInformatieDienst eerder op de ochtend. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar het is nog onduidelijk hoe de automobilisten er aan toe zijn.

Het verkeer moest over de vluchtstrook. Rond 08.30 uur stond er 13 kilometer file, meldt de VID. De ANWB adviseert weggebruikers om te rijden via Barneveld over de A30.


ONGELUKKEN

Ook op de snelweg richting Arnhem gebeurde een ongeluk, waarbij onder meer een vrachtwagen betrokken was. Dit gebeurde rond knooppunt Lunetten. Tussen De Meern en knooppunt Oudenrijn was de rechter rijstrook enige tijd afgesloten. Daardoor stonden er lange files.

Op de A1 ter hoogte van Voorthuizen ging het woensdagochtend ook mis. Rijkswaterstaat adviseerde het verkeer vanaf Beekbergen om te rijden via de A50, A12 en A30.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht