RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hudson's Bay huurt pand V&D Amersfoort

AMERSFOORT -

De vroegere V&D in Amersfoort wordt weer een warenhuis. De Canadese winkelketen Hudson's Bay heeft een langlopend huurcontract afgesloten. Hudson's Bay strijkt ook in negen andere V&D-panden in Nederland neer.

De andere vestigingen komen in Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden en Zwolle. Eerder sloot Hudson's Bay al contracten in Amsterdam, Breda en Tilburg. De Canadezen willen het gat vullen dat het faillissement van V&D heeft achtergelaten in het de Nederlandse winkellandschap.

In totaal streeft de keten naar twintig winkels in Nederland. De eerste filialen gaan volgend jaar na de zomer open, zei topman Richard Baker maandag. Het levert Nederland zeker 2500 banen op en ook de verbouwing houdt zo'n 2500 mensen aan het werk.

De Amersfoortse winkeliersvereniging Ondernemers Binnenstad Amersfoort gaf eerder al te kennen dat de warenhuisketen van harte welkom is. In de hele provincie Utrecht staan vier voormalige winkels van de failliete keten V&D. De filialen in Utrecht, Veenendaal en Zeist hebben nog geen nieuwe bestemming gekregen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -