RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amersfoort blij met komst Hudson's Bay

1/2
AMERSFOORT -

Winkeliers in Amersfoort reageren opgelucht op het nieuws dat het Canadese warenhuis Hudson's Bay zijn intrek neemt in het V&D-pand. De leegstaande winkel is een doorn in het oog van aangrenzende ondernemers.

De winkeliers in de Utrechtsestraat merkten een terugloop in het aantal klanten sinds V&D failliet is. "Je merkt dat de stad minder bezocht wordt", zegt winkelmanager Mark Kruijf. "Mensen kwamen toch naar de stad om een boodschap bij V&D te doen of daar een kop koffie te drinken. Dat is nu weg."

Ook de gemeente is blij met de nieuwe invulling van het pand. "Het is hartstikke goed nieuws", zegt wethouder Hans Buijtelaar. Hij denkt dat behoefte is aan een nieuw warenhuis. "Hudson's Bay is niet het kleinste warenhuis", zegt hij. "Die hebben goed gekeken naar dit soort locaties om uit te breiden."

Als alles volgens planning verloopt gaat het nieuwe warenhuis volgend jaar zomer open. Eerst moet flink worden verbouwd.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -