Hunkemöller en Vero Moda naar Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN - Lingerieketen Hunkemöller en modeketen Vero Moda openen allebei een filiaal in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn. Ook een Italiaans en Grieks restaurant gaan zich er vestigen.
Verder is er straks ruimte voor een gezondheidscentrum, een apotheek en krijgen lokale ondernemers een plek in het winkelcentrum, waaronder een makelaar. Eerder werd bekend dat Jumbo met een grote supermarkt naar Leidsche Rijn komt en ook kledingwinkel H&M krijgt daar een vestiging.
De komst van de winkels en horeca is goed nieuws voor vastgoedontwikkelaar ASR. Vorig jaar werden de plannen voor het centrum nog aangepast toen een aantal grote namen zich terugtrok, zoals Primark en C&A.
Naast winkels komt er ook een parkeergarage met bijna 2000 parkeerplaatsen. Verder worden er 762 appartementen gebouwd en is er straks tienduizend vierkante meter aan kantoorruimte beschikbaar. De oplevering start in het derde kwartaal van 2017.
Vorige week werd bekend dat Leidsche Rijn Centrum volledig in handen komt van ASR. De vastgoedtak van het Utrechtse verzekeringsbedrijf bouwt het winkelcentrum bij de A2-tunnel al, maar krijgt in de toekomst ook de regie over het gebied.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.