RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bewijs: inchecken met onderhuidse OV-chip kan écht

1/2
UTRECHT -

Utrechter Tom van Oudenaarden heeft vandaag aan RTV Utrecht laten zien dat hij Úcht kan inchecken op het station met zijn onderhuids ge´mplanteerde OV-chip.

Op station Utrecht Overvecht slaagt hij erin de poortjes te openen door zijn hand voor de scanner te houden. Het levert enorm verbaasde reacties op van medereizigers.

Gisteren maakte Tom bekend dat hij de OV-chip op de bovenkant van zijn hand heeft ge´mplanteerd. Hij is piercer van beroep en heeft dus wel ervaring met onderhuidse zaken.


GROOTTE

"Er zit een schijf van 3,5 centimeter groot en 6 milimeter hoog", legt Tom uit. Ook heeft hij nu een vochtbult op zijn hand, maar die verdwijnt nog.

Waarom, is de grote vraag. "Om aan te tonen dat het mogelijk is. Het lijkt me heel erg interessant om dit verder te ontwikkelen."

Niet alleen voor het openbaar vervoer maakt Tom gebruik van onderhuidse chips. Zo kan hij ook zijn motor starten en zijn winkeldeur openen met ge´mplanteerde sleutels.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -