Getuige racefietsongeluk Schalkwijk meldt zich

SCHALKWIJK/UTRECHT - Peter Vliegenthart heeft de belangrijke getuige gevonden die hij zocht omdat hij zich niets meer herinnert van zijn fietsongeluk in Schalkwijk.
Het gaat om Tom van Zeeland, de hondenbezitter die Peter donderdagochtend aansprak na zijn val. De man meldde zich naar aanleiding van de oproep van RTV Utrecht bij onze redactie en is nu in contact met Peter.
Helaas: Tom heeft de val van Peter niet gezien. Net als enkele andere getuigen die zich bij RTV Utrecht meldden. Ze hebben Utrechter Peter wel zien fietsen, maar niet gezien hoe of waarom hij is gevallen.
Daarom heeft Peter nog altijd een 'gat' van een half uur. "Geen idee wat ik toen precies heb gedaan, ik vermoed dan dat ik een half uur ergens op de grond heb gelegen."

OPROEP

Peter reed donderdag vroeg in de ochtend op zijn fiets van Houten naar Schalkwijk en raakte door nog onbekende oorzaak gewond. Hij kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Daarom deed hij zaterdagochtend een
bij RTV Utrecht en later ook andere media.
"Het eerste wat ik me kon herinneren was dat ik een man met de hond zag. Die sprak ik aan, omdat ik totaal gedesoriënteerd was. Ik vertelde hem dat ik niet meer wist waar ik was en dat ik gevallen was."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.